Klankschaalmassage

Als een druppel in het water valt dan komt er beweging! Heb je te kampen met een burn-out of vind je het lastig om in oplossingen te denken. Laat het water dan in je bewegen met een klankschaalmassage met ayurvedisch ritueel.

Een bijzonder holistische massage om je hoofd leeg te maken zodat je van denken naar voelen kunt gaan. Klankschalen hebben een bepaalde frequentie (trilling) deze werken in op je chakra’s en je energetische lichaam. Je komt los van je gedachten en in een heerlijk diepe ontspanning.

Is het lastig voor je om in oplossingen te denken, dan is deze massage zeker iets voor jou!

Met deze klankschaalmassage kom je dicht bij jezelf. Het geeft je inzicht, duidelijkheid maar ook meer energie. Ook erg geschikt voor mensen die burn-out klachten ervaren. De trillingen van klankschalen werken zo goed omdat wij uit 70%-80% uit water bestaan, hierdoor werkt de trilling op ons hele welzijn.

Je lichaamscellen gaan trillen, je spieren ontspannen, als een warme gloed voel je de trillingen door en over je lichaam stromen.

Deze klankmassage wordt uitgevoerd met essentiële oliën aangepast op jouw situatie, met voetbad, voetmassage en hoofdmassage.   

Echt pure verwennerij!