Gezichtsbehandeling

Onze huid is een van de belangrijkste en grootste organen van ons lichaam en is daarmee een heel kostbaar bezit.

Zoals ieder mens is ook iedere huid en elke situatie uniek. Rode vlekjes, acne, eczeem, vermoeidheid, een droge/gevoelige of juist een hele vette huid. Elke uiterlijke klacht wijst vaak op een onderliggend oozaak in je lichaam, bijvoorbeeld een doorbloedingsstoornis. 

Zelfs het weer en de seizoenen hebben hun invloed op de gesteldheid van onze huid.

Je kunt er zelf wel iets aan doen om je huid in goede conditie te houden. Zo kun je ervoor zorgen dat je voldoende water drinkt en ook een goede nachtrust, de juiste voeding en lichaamsbeweging is relevant. Maar soms is dit niet voldoende en vraagt je huid om meer aandacht, liefde en zorg. En precies dat kan ik jou bieden!

Vanuit mijn kennis en ervaring weet ik precies wat nodig is om jouw van binnen en buiten te laten stralen.

Rommel niet langer meer aan met je huid maar laat mij je helpen. Laten we samen ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Als huidcoach weet ik toch net iets meer en als mens wil ik gewoon het beste voor jou!

Maak direct een afspraak via de website of kijk rustig verder op deze website voor meer informatie. Heb je vragen dan sta ik voor je klaar om je te voorzien van de beste tips voor jouw huidtype. 

Gezichtsbehandelingen bij Puur…Natuurlijk!

Een huidbehandeling met 100% natuurlijke biologische ingrediënten, je kunt denken aan essentiële oliën, planten extracten, granen peeling, maskers van klei en pure biologische vruchtenmaskers van puur fruit is een huidbeleving op zich!

Wij werken oplossingsgericht aan huidverbetering en het zolang mogelijk gezond houden van een stralende huid. Waar heeft jou huid behoefte aan?

Het verbeteren of in standhouden van een gezonde huid, dit kunnen we doen door de huid van binnenuit te verzorgen. De huid is een orgaan dat zelfstandig werkt maar wat wel samenwerkt met onze organen en dat heeft invloed op elkaar. Het zenuwstelsel, hormoonstelsel en de spijsvertering hebben een effect op de huid.

Het heeft minder effect voor je huid als je deze alleen behandelt wat je ziet aan de huid. Dit heeft een oorzaak, b.v, je houd vocht vast, je bloedsomloop werkt niet optimaal, stress, de lever is overbelast. En deze oorzaken hebben een oorsprong en dit noemen we het “terrein” en zo kunnen we drie dimensionaal werken, het belangrijkste kenmerk van S.P.A.

 

Samen gaan we kijken wat jou wensen zijn en de mogelijkheden voor een zo optimaal mogelijke behandeling, zodat jij en je huid nog meer gaan stralen.

De opbouw van een behandeling van 60 minuten:

De opbouw van een behandeling van 90 minuten:

De opbouw van een gezichtsbehandeling Aromabrasie inclusief stimulerende bindweefselmassage van 120 minuten:
(alleen te boeken van eind september t/m april, dit om hyperpigmentatie te voorkomen)