Natural facelift

Natural face lifting is een verjongingskuur voor gezicht, hals en decolleté. Door verschillende technieken bereiken we een resultaat van een facelift op een natuurlijke manier waarbij de elasticiteit, de basistonus van de huid en het onderliggend spierweefsel wordt hersteld.

De huid wordt tijdens een aantal behandelingen geprikkeld en het zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd. Hierdoor wint de huid aan souplesse en elasticiteit en gaat je huid er bij iedere behandeling steeds jonger uit zien.

Voordelen van Natural Face lifting

Natural Face Lifting is geschikt voor elk huidtype en voor iedere leeftijd, man of vrouw.

Zoals je van Puur… Natuurlijk! mag verwachten is ook deze behandeling een aangename en ontspannen behandeling. Samen bekijken we aan de start je wensen en mogelijkheden én word de lengte van de kuur vastgesteld. Ook nemen we voor en na de kuur een foto zodat je het resultaat goed kunt zien. Door het werken als Natural Facelifting therapeute heb ik vele mooie resultaten gezien, door het werken met verschillende massage technieken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij en je huid nog meer gaan stralen? Vraag gerust naar de mogelijkheden die voor jou geschikt zijn.