Massage

Met een massage kom je heerlijk tot rust. Ook maakt het je meer bewust van wat er zich afspeelt in je lichaam en geest. Je wordt bewuster en komt beter in contact met jezelf. Spanningen vloeien weg, hierdoor zal je meer ruimte en energie ervaren. Massage heeft veel voordelen op een Feel Good gevoel. Ook is het een grote steun voor de natuurlijke herstelprocessen in je lichaam. Maar hoe werkt dat dan?

Afhankelijk van jouw klachten kies ik een behandeling op maat.

Heb je te kampen met een van bovenstaande klachten of iets totaal anders? Ik heb voor bijna iedere klacht een massage behandeling die werkt tot diep in je lijf.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik deel graag mijn kennis over Oosterse en Westerse massages maar nog liever nodig ik je uit voor een massagebehandeling in mijn praktijk. 

Ontspanningsmassages

Het ultieme gevoel van los laten, het ervaren van ruimte en rust! Het hele lichaam masseren we met lange rustgevende strijkingen, veel aandacht geven we aan hoofd en voeten. Weg dromen in de heerlijke geuren van essentiële oliën.

Een heerlijke massage om helemaal tot jezelf te komen, met vooraf een voetenbad. Enjoy!

Rug / Nek / Schouder massage

Met deze massage werken we dieper in op het weefsel door Bindweefselmassage toe te passen. Als alles goed los is gemaakt voeren we de losgekomen afvalstoffen af door zachtere massage technieken. Deze massage is vooral erg prettig als je een zittend beroep hebt.

Zwangerschapsmassage  MOM – TO – BE

De MOM – TO – BE  massage is afgestemd op je veranderende lichaam, maar ook op fysieke en mentale welzijn en de veranderende hormoonhuishouding. We stemmen de massage af op jou behoeften en eventuele klachten. Je ligt heerlijk op een warmwater kussen waardoor ontspannen als vanzelf gaat. Met een heerlijke massage olie voor the mom to be voel jij je helemaal ZEN!

Hotstones of edelsteen massage

Een heerlijke massage voor in de winter! De warme stenen geven een weldadige warmte af op de huid en de spieren waardoor een diepe ontspanning van vastzittende spieren ontstaat.

Bij de edelsteen massage kies jezelf intuitief de stenen uit die bij jou passen op dat moment. Samen met essentiële oliën zijn beide massages een weldaad voor lichaam en geest.

Voetmassage

Reflexpunten van ons hele lichaam bevinden zich in onze voeten. Deze zeer zachte ontspannende voetmassage voeren we uit met stemvorken. Doordat we voor 80% uit water bestaan maakt de trilling van de stemvorken spanningen of klachten, fysiek of mentaal op een zachte manier los. Onze geest en lichaam ontspannen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam doet de rest. Ervaar deze unieke behandelmethode zelf als je behoefte hebt aan een diepe ontspanning en RELAX!