Tienerhuid

Uiterlijk is wel een dingetje als je 12 bent en naar de brugklas gaat. Maar ook als je 17 bent en een leuke jongen of meid hebt ontmoet vind je het prettig als je er goed uit ziet.
Je wilt je bij een bioscoop afspraakje of avond met vrienden / vriendinnen toch niet onzeker voelen over de puistjes op je voorhoofd of mee-eters op je huid? Of draag je midden in de zomer een t-shirt met lange mouwen om je huid te verbergen?

Je bent niet de enige.

4 op de 5 tieners heeft last van acne.

Ik kan je helpen om je huid op de juiste manier met natuurlijke producten te ondersteunen en zo de acne terug te dringen. Eerst zorgen we dat je huid tot rust komt en daarna gaan we aan de slag met de eventuele littekens of verkleuringen van je huid die de acne heeft nagelaten.

Samen gaan we ook op zoek naar de oorzaak van jouw huidprobleem. Is het stress, de hormonen of eet je bepaalde voedingsstoffen die acne kunnen versterken.

Laten we het samen onderzoeken.

Verbloem je puistjes niet met dikke lage foundation en smeer al helemaal geen tandpasta op je mee-eters zodat ze uitdrogen! Er zijn echt andere manieren.

 Zeg nee tegen acne en maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling. Het kost maar een half uurtje van je tijd.